23. června 2007

Conservapedia - The Trustworthy Encyclopedia

Další Antiwikipedia je na světě! Plný text hesla Czech Republic:
The Czech Republic is a country in central Europe. Its capital is Prague. It is part of the former Czechoslovakia. Vaclav Klaus is president of the Czech Republic. He believes that environmentalism is a threat to freedom, democracy, the market economy and prosperity.
Pořadí odkazů, které dostanete jako výsledek hledání dotazu "Czech", je taky pěkné. Skoro se zdá, že jeden "Czech-born theoretical physicist working at Harvard" má nové hobby. A proč ne.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Jan Vaněk jr. řekl(a)...

Tím myslíte, že Noodles = Lumo? Hm, témata by tomu odpovídala; ovšem upozorňuji, že tento účet byl před třemi měsíci (a po 4 dnech aktivity) zablokován s tím, že je to maňásek "trolla" jménem BillOreillyFan (který tam vydržel 11 dní předtím); nic podrobnějšího se mi v rozumném čase nepodařilo najít (tedy krom jeho značně zdrženlivého vyjádření z února; jestli za měsíc přešel k experimentování, a dokázal se s nimi znepřátelit, těžko říct, možná by bylo nejlepší se zeptat přímo).

Rozhodně je to lepší hobby než to s Amazonem (kdysi jsem to chtěl zanést aspoň do jeho hesla na Wikipedii, ale zdá se, že přinejmenším na té anglické má příliš velkou kliku delecionistických sykofantů).